Torsdag // Rania

Hoppas ni tränade som gudar och gudinnor idag!

LONDON BABY

Tänkte bara säga att jag har tränat lite coach monki!

Checka

 kanske inte syns, men jag tryckte upp axlarna och väntade tålmodigt tills sega zeinab hittade knappen!!
OCH jag har klippt lugg


Redskap! Redskap, redskap, redskap .......

Oohh vad härligt!
Nu släpper all stressad väntan och blir bara en skön lyckokänsla ... vi fick bidraget beviljat!
http://www2.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=408340
Pressa mig nu inte och undrar om allt är här redan vid juluppvisningen!

Ha en härlig helg!
Friedrich


Boka in den 30-31, träningshelg

Ni vet väl om att det planeras en gemensam träningshelg i Sunsvall. Gymnastikhallen i Sundsvall håller på att renoveras och uppgraderas runt jul och vecka 2+3 är vi tvungna att skjuta på vårt tidigare datum för föreningens träningshelg.

Det nya datum är 30-31 januari. Resan dit kommer vi sannolikt att göra redan på kvällen 29/1

Boka in så snurrar vi på dubblar och massor av skruvar

Wohoooo /Aida

Fy fan vilken rolig träning!!! Det var bara Friedrich, Patrik och jag som dök upp, men faaan vad roligt det var!!  Vi körde uppställningar, fast Friedrich satt och planerade juluppvisningen med nån först ett tag. Men sen när dom var klara så sa jag:

A: Friedrich! Jag behöver en tränare som säger till mig vad jag ska göra som Monica, typ du MÅSTE gör fem salto och sånt, kan du göra det?

F: Ok, då vill jag att du gör en och en halv salto här.


hehe, det man frågar efter får man så det var bara att köra, OMG jag älskar att träna gymnastiiiiiiik!


Här är några filmer från idag...


Fristående Truppcupen 09


Hopp Truppcupen 09
Matta Truppcupen 09


Norrlandslaget vann den tuffaste klassen på 24,85 poäng. Men........

Norrlandslaget vann den tuffaste klassen på 24,85 poäng. Men i samma klass svarade Östersundsgymnasterna för en fin insats, visserligen blev de femma av fem lag men marginalen upp till segrarna var bara 1,25 poäng efter tre genomförda redskap. ÖG:s bästa insats kom i fristående där de blev trea.

Kolla in denna länk http://zport.se/start/mersport/1.1526818
njut och läs :)  //Monica

Truppcupen /Aida

Fan vad stolt jag är över oss!!! fatta att vi var så nära Norrlandslaget, hack i häl. På alla förresten, fan va vi e awesoooome!!
Och shiiit vad jag längta till träningarna nu!! Wohooooooo, I love gymnastik!!

Fan vad jobbigt det var att fylla i betällningarna för newbody. Först sammanställde jag allt på ett tre meter långt blad, jag satt och svor över att det inte finns på internet. Sen när jag var klar och stängde igen det tre meter långa bladet så såg jag att det stod stort och tydligt att man kunde fylla i det på hemsidan oxå. FAAAN, aja, jag ska göra det snart, ska bara kolla lite på top model 12 och softa i soffan.

Gonatt babes

puss Aida

Resultat TruppCupen 09 klass SvartFristående
Tumbling
Trampett
Totalt
Hudiksvalls Gymnastikförening Norrlandslaget 7,65 1 8,75 1 8,45 3 24,85
Sundsvalls Gymnastikförening SGK Jaktfalken RM 7,50 2 8,40 2 8,60 2 24,50
Lulegymnasterna Juniortruppen 7,40 4 8,10 4 8,60 1 24,10
Hudiksvalls Gymnastikförening Trupp 4 7,45 3 8,25 3 8,30 4 24,00
Östersundsgymnasterna Truppen äldre 7,45 3 8,05 5 8,10 5 23,60


OMG!

Shiiiit vilken omtumlande dag, om man summerar ihop allt så kommer man fram till att gymnastik är ROLIGT!
Jag är så himla glad att Monica finns! Jag måste skriva av mig lite, för Monci vill att jag ska komma ihåg hur allt kändes idag.

Fy fan två senaste veckorna innan tävling så har träningarna gått sämst i hela världen (för mig alltså), Jag körde ingenting. Eller jo jag körde rondat-bajs-hor-flickisar, wohoo. Ja och sen på förträningen på tumbling idag, kör jag bara rondat-bajs-hor-flickisar igen, vafaaan. Inte ens EN ända grupperad salto, sträckt salto eller ens en handvolt (kul och tävla på handvolt-sträck-halv då) NEJ.

Men Monci pratade med mig en lång stund...jag ville inte vara med men hon sa att jag skulle köra ändå och bara försöka och ta det lugnt, att dom finns där och passar och massa andra bra saker. Jag visste fortfarande inte om jag skulle köra. Usch det var jätte jobbigt, jag ville sjunka under jorden, men det går ju inte om man älskar gymnastik, då ska man ju tävla oxå. Det är inte så hemskt som jag jämt tror att det ska bli, att tävla alltså.

Och jag körde på tävlingen och det gick ju bra, jag trodde ju att jag skulle krasha på allt. phu asså, fan vad glad jag blev efteråt att jag gjorde det, att Monci finns, utan henne hade jag gått därifrån, det lovar jag, så super ùber tack för allt Monci!

Åhh nu fick jag en till släng av stolthet över vår lilla trupp, vi är så duktiga!

8,1 på hopp och 8,05 matta, och hur många e vi liksom, 9 stycken. Och vi ligger inte långt bakom as coola Norrlandslaget som körde med typ 21 gymnaster! Hello, High-five på oss!


Sushi time! Gonatt /Aida

myslåt!sleep tight / Rania


Söndagsträningen veckan innan tävling

Vilken träning idag, blev otrolig skillnad när ni fick köra framför speglarna. Sista hoppet i hopplängan ser nu som ett hopp i rätt riktning, helt sjukt att vi inte har kommit på (eller jag) att det ska kännas som ett litet slag i magen när ni kommer upp i hoppet.

Hoppträningen börjar att visa sig, känns bra att vi har pegasus nere i D-hallen nu också. Överslagen börjar att se bättre ut för alla, förutom tanten som väljer att slänga in en tzuka ;) Hoppas du inte har allt för ont i ryggen av passen från mig med handledskydden, men jäkla Rania vad bra de var. På tisdag köttar vi på tumbling som vanligt, synes då :)

PS. Har vi någon som filmar på tävlingen??

//Monica


extra träning

På söndag är det dags för extra fristående träning på Gold´s det gamla Jocks.
Johanna har fixat så att vi kan vara där från 14,00 till strax innan fyra när vår vanliga träning börjar. Vi går upp till hallen till fyra och kör lite fristående och sedan hoppträning.

Snart är det tävling :)

Ses på söndag

//Coach Monica

Träning v 45 och älsklingsAida!

I Tisdags hade vi TUMBLING, och enligt schemat skulle vi börja med tävlingsförträning, vilket är 10 min, och sedan köra igenom varven. Johanna tolkade det som om vi skulle köra en tävlingsuppvärmning också, så vi lade inte 100 procent krut på den ;) Vi vet ju alla hur det blir på tävlingar... stel och kall, men man kör ändå.

"Förträningen" gick bra för de flesta, men sedan när det kom till strömmningen blev de flesta nervösa! Fredde testade mental träning, vilket resulterade +!!


I Torsdags fick vi köra friståendet i A-hallen, vilket var enormt skönt att mäta av avstånd! GÖTT, sedan körde vi igenom trampettvarven, och det gick bra :)
Monica konstaterade att alla är skadade på något sätt. Vi ska då hålla till Truppcupen! Inge mer löpning på fritiden för Rania iallfall!

Förresten fyller AIDA 24 år idag!

GRATTIS AIDA!// Rania

Rondat flickis tips!

gympa nördarna Aida och Monci sitter på en lördagkväll och myser i soffan, äter godis, och hittar bra filmer.
Vilka är dom 4 vanligaste felen i övergången mellan rondat och flickis?
Den som svarar rätt först vinner en gruppkram från oss två, GO!
Yeeei, nu ska vi fortsätta nörda, kram på er /Aida och Monci

RSS 2.0